JBL ProFlora M603 / M503 4.5/5 (2)

Tip: De JBL ProFlora M503 is de opvolger van de M603. We raden aan om het nieuwere model aan te schaffen.

Naar bestelpagina

jbl-proflora-m603-voor-aquarium

De JBL ProFlora M603 is een populaire set die veel gebruikt wordt door het hobbykwekers met een aquarium. Het complete systeem is uiteraard geschikt voor het toevoegen van een pH-electrode. De ProFlora pH-sensor is een essentiële toevoeging om uw installatie compleet te maken. Het pH-regelapparaat is wel bij de set inbegrepen. Door het toevoermechanisme kunnen de juiste waardes automatisch gestabiliseerd worden in het aquarium. De ProFlora M603 is voornamelijk een volledig CO2-bestemmingsinstallatie zodat aquariumplanten optimaal kunnen groeien en o.a. belangrijke zuurstof en voedingsstoffen aan uw vissen kunnen meegeven. De M603 is daarmee indirect van groot belang voor de bloei in het aquarium!

Naar bestelpagina

Voordelen van de JBL ProFlora M603

Planten voorzien het aquarium met belangrijke zuurstof voor de aquarium bewoners. Ook voorkomen planten de groei van algen, verwijderen ze verontreinigde stoffen, zorgen ze voor schuilplekken en verminderen ze pathogenen. De JBL ProFlora M603 is een systeem waarmee de groei van planten wordt bevorderd door de toevoer van belangrijke CO2 door het water. De planten nemen deze CO2 op in hun blad.

JBL ProFlora M603 installeren

Het systeem is makkelijk te installeren zoals ook te zien is op onderstaande video. Het systeem is uit de verpakking direct klaar voor gebruik. Volg hierbij de volgende twee stappen:

  1. Sluit de drukregelaar op de fles met CO2-voorraad.
  2. Verbind deze drukregelaar vervolgens door middel van een slang met de diffuser in het aquarium.

Met deze set-up zal de CO2 in het aquarium gespoten kunnen worden.

Geef een beoordeling